Az MSI bejelentette legújabb egybeépített PC-jét

2009. október 24.
1.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az egybeépített számítógépei termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság MSI Wind Top AE2220 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, a külső kialakítása pedig követi a már megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a PC komplett konfigurációját. A gép egy 21,5 inches több érintés kezelésére is képes szélesvásznú kijelző köré épül, ami már megbirkózik akár a teljes HD felbontással is (1920 X 1080).

A képernyő keretében a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata és egy mikrofon kapott helyet. Az új MSI Wind Top AE2220 az nVidia ION chipkészlet köré épül, és változattól függően az Intel 2,1GHz-es Pentium Dual Core T4300-as, vagy pedig a 2,2GHz-es Core 2 Duo T6600-as központi feldolgozóval van felvértezve, amiket egy 4GB 800MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9300-as grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 640GB-os hagyományos merevlemez és egy DVD Super Multi optikai meghajtó gondoskodik. A számítógép konfigurációjából természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, az 5.1-es hangkártya, valamint a 802.11b/g/n szabványú WiFi modul sem, de igény esetén a gépet felszerelhetik még egy TV tuner kártyával is. A külső részen található egy 6 az 1-ben kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI bemenet, hat USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, egy SPDIF, valamint az előbb említett audiorendszer csatlakozói. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az új MSI Wind Top AE2220 már előrendelhető a nagyobb külföldi webáruházaktól 799 euró körüli áron.
1 hozzászólás

richie8

6 éve, 1 hónapja és 5 napja

Egész jó ár, és átlagon felüli cuccokkal van felvértezve az MSI új üdvöskéje. Ajánlott

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaEAG1 profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaTidus profilja