Az Acer piacra dobta új Aspire Ethos 8943G laptopját

2010. május 07.
2.2881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb információk szerint az Acer piacra dobta a még márciusban bemutatott, Acer Aspire Ethos 8943G típusjelzéssel ellátott hordozható gépét.

Az újonnan megjelent noteszgép 440 X 295 X 31-43,8 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 4,6 kilogrammos tömeg társul. A gép egy 18,4 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami az 1920 X 1080-as natív felbontást képes kezelni, a keretébe pedig egy 1,3M pixeles webkamera, valamint egy mikrofon került beépítésre.

Az Acer Aspire Ethos 8943G az Intel HM55 Express chipkészlet köré épül, és a gyártó az Intel Core i3-as, Core i5-ös, valamint a Core i7-es központi feldolgozókat kínálja hozzá. A DDR3-as memóriarendszer maximális kiépítésben 4GB RAM-ot tartalmaz, a képi megjelenítésért pedig az Advanced Micro Devices 1GB-os ATI Mobility Radeon HD 5650-es, vagy a szintén 1GB-os ATI Radeon HD 5850-es grafikus gyorsítója felel. Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 640GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, amiből akár két darabot is tartalmazhat a konfiguráció, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi vagy egy DVD Super Multi /Blu-ray egység kerülhet beépítésre.

A laptop hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, három darab USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. A notebookot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, és egy nyolccellás akkumulátorral szállítja a gyártó, ami a hivatalos adatok szerint 3,5 óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az Acer Aspire Ethos 8943G már megtalálható a nagyobb külföldi üzletek kínálatában 999 eurós indulóáron.
7 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 5 napja

Sziasztok nekem az egyik jo ismerösömnek van egy elég komoly acer gépe és elég sokat én használom.
Igy nyugottan kijelenthetem hogy maximálisan meg vagyok vele elégedve oly annyira hogy nekem más gyártotol nem is kellene laptop.
És ezt értem tudására kinézetére ár érték arányára de akkár mindenre

válasz erre

Tibit

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Mindenesetre én továbbra is elkerülöm az Acereket. Amit írtam, azt fenntartom, nem az újjamból szívtam ki.

válasz erre

Lac

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nekem Acer-em van, de teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Semmi túlzott mértékű melegedést nem tapasztaltam eddig, pedig azon kívül, hogy elég sokat nyúzom, játszani is ezen játszok. Ezen felül tudásához képest olcsó volt a gép, és az az igazság, hogy amíg van garancia (még több mint 2 év), addig biztosítva érzem magam.
Szóval, az, hogy valami Acer, ne legyen rossz pont, nyilván alsóbb kategóriások a gépei, de árban is ember barátiabbak, ami azért fontos szempont.

válasz erre

marco

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Hát egyik sem sokkal jobb a másiknál. Volt HP-m, ami két hét alatt tönkrement, de volt Gericomom is, ami6 évig húzta, és valószínűleg tovább is, csak már nem használtam.

Szvsz az Acer sem rosszabb a többinél... Annyira...mosolygó smiley

válasz erre

Tibit

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Vendég írta:
Ilyen tudással nem is olyan drága... De miért baj, hogy Acer?
Én még nem hallottam olyat, aki elégedett lett volna vele. Olvastam már Acer-es viccet is. Közvetlen környezetemben senkinek sincs Acer-e, mindenki messziről elkerüli. Gyors tönkremenések, felmelegedések... Bár ezek lehetnek széria hibák is. Tegyük hozzá, hogy én szerbiai vagyok, de a magyarországi szolgáltatásról sem hallottam eddig sok jót.

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ilyen tudással nem is olyan drága... De miért baj, hogy Acer?

válasz erre

Tibit

15 éve, 1 hónapja és 5 napja

hohhó, ezen lehet ám filmet nézni, gémelni... röhögő smiley Csak bár ne lenne Acer. nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja