Az Acer piacra dobta új Aspire Revo 3700-as nettop PC-jét

2010. október 06.
2.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer a napokban bejelentette, hogy megkezdi a nemrég bemutatott, Acer Aspire Revo 3700 típusjelzéssel ellátott nettop számítógépének európai szállítását.

Az új mini PC az Intel kétmagos Atom központi feldolgozójával van tervezve, ami mellé az nVidia második generációs ION rendszerét társították a mérnökök. Az érkező újdonság elhelyezése nem jelenthet különösebb problémát, ugyanis mindössze 192 X 192 X 36 milliméteres méretekkel büszkélkedhet.

Az Acer Aspire Revo 3700 borítása alatt az Intel NM10 Express chipkészlet, és a fent említett Intel processzor 1,8GHz-es Atom D525-ös változata található, a DDR3-as memóriarendszere pedig maximális kiépítésben 4GB RAM-al van feltöltve. A képi megjelenítésért az integrált, DirectX 10 támogatású nVidia ION 2 chip felel, aminek köszönhetően a számítógép könnyedén megbirkózik a komolyabb erőforrást igénylő grafikus feladatokkal, beleértve természetesen az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszását is. Az adatok tárolásáról egy 500GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, amin a Microsoft előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszere kapott helyet.

A rendszer felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, a 802.11b/g/n szabványú WiFi modul, és az integrált HD audiorendszer sem. A gép külső részén található egy több formátum kezelésére felkészített kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, hat darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, egy SPDIF, valamint az előbb említett hangkártya fejhallgató és mikrofon csatlakozója. Az új Acer Aspire Revo 3700 megjelenésére az elkövetkező hetekben számíthatunk, az árcéduláján pedig 399 euró körüli összeg fog szerepelni.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja