Augusztus közepétől ingyenes lesz az Alganon

2010. augusztus 11.
2.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Mostanában egyre több MMORPG épül a Free2Play-modellre, mint például a The Lord of The Rings Online, a Dungeons&Dragons Online és így tovább, most pedig az Alganon-on a sor.

Augusztus 13-ától már díjmentesen le lehet tölteni a program kliensét a hivatalos honlapról és kezdődhet a játék! Természetesen túl szép lenne a dolog, ha nem lennének bizonyos korlátozások az ingyenes verzióban, tehát arra ne számítson senki se, hogy felhőtlenül szórakozhat minden megkötés nélkül.

Az ingyenes változatban korlátozva lesz a maximálisan elérhető szint és az elsajátítható képességek terén is lesznek bizonyos megkötések. Ha több tartalmat és lehetőséget szeretnének a felhasználók elérni, akkor ebben a mikrotranzakciós rendszer áll majd a rendelkezésükre. Ha exkluzív eszközöket, tárgyakat, felszerelést akarunk vásárolni, annak semmi akadálya, némi pénz ellenében megkaphatjuk ezeket a különleges tartalmakat. Az Alganon egy tipikus MMORPG, amely egy fantáziavilágban játszódik, különböző szörnyeket kell kaszabolnunk, közben fejleszthetjük a hősünk felszerelését, erejét, képességeit, fegyverzetét és izgalmas kalandokban lehet részünk.


Augusztus közepétől ingyenes lesz az Alganon - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja