A Tranquil piacra dobta új ixL i3 és i5 PC-it

2010. június 23.
3.5831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Tranquil PC a napokban bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki az asztali számítógépeinek termékkínálatát.

A frissen bemutatott újdonságok Tranquil ixL i8 és ixL i5 típusjelzéssel fognak megjelenni a boltok polcain, és különlegességük, hogy a hűtésükről a gyártó által fejlesztett, TranCool4 névre keresztelt passzív hűtőrendszer gondoskodik. Az új PC-k helyigényére sem lehet panasz, ugyanis mindössze 240 X 250 X 110 milliméteres méretekkel dicsekedhetnek, a súlyuk pedig alig 6 kilogramm.

A két rendszer specifikációja majdnem teljes mértékben megegyezik, egyedüli különbség, hogy a Tranquil ixL3 az Intel 2,93GHz-es Core i3 530-as központi feldolgozójával van építve, míg az ixL5 a 3,2GHz-es Core i5 650-el. A DDR3-as memóriarendszer maximális kiépítésben 4GB 1066MHz-es RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért az integrált Intel grafikus chip felel, de ha a felhasználó nagyobb teljesítményű videokártyát szeretne használni, akkor rendelkezésre áll még egy 16X-os PCI Express slot is, ami kizárólag csak az alacsony profilú gyorsítókat képes fogadni. Adattárolónak egy 2,5 inches és egy 3,5 inches hagyományos merevlemez vagy szilárdtest-meghajtó (SSD) kerülhet beépítésre, de a konfigurációk természetesen rendelkeznek egy DVD Super Multi optikai meghajtóval, amit igény esetén a cég lecserélhet akár egy Blu-ray egységre.

A számítógépek felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, valamint a többcsatornás hangkártya sem. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy DVI és egy HDMI, nyolc darab USB 2.0, három darab eSATA, egy RJ-45 LAN, egy optikai SPDIF, és az előbb említett audiorendszer csatlakozói. Az új Tranquil ixL i8 és ixL i5 már megrendelhető a gyártó honlapjáról 389 és 459 angol fontért.


A Tranquil piacra dobta új ixL i3 és i5 PC-it - 2. kép

1 hozzászólás

skyman

11 éve, 2 hónapja és 24 napja

Hmm olyan kis praktikus
Egyébként jobb oldalt az egy Tv tunner?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja