Atlantica Online béta időszak meghosszabítva

2008. július 26.
2.4201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az MMO-k korát éljük.

Szinte nagyítóval kell keresgélni az olyan naptári heteket, amikor nem jelenik meg egy-egy újabb darab közülük. Mivel az MMO műfaj, az egyszemélyes kalandokra kihegyezett alkotásokkal szemben jelentősen eltérő követelményeket állít a fejlesztők lelkes gárdája elé, ezért ezeknél megszokott egy nyílt, avagy zárt tesztidőszak meghirdetése. Ilyenkor a szerencsésen kiválasztott játékosok rászabadulnak a szerverekre, és gőzerővel kezdik nyüstölni a program béta változatát, majd tapasztalataikat eljuttatják a készítőkhöz.

Jelen hírünk tárgya, az Atlantica Online, az evolúciós fejlődése során éppen most tart a béta időszaknál. A kiadó ma hozta a nyilvánosság tudomására, hogy az eredeti elképzelésekhez képest pár nappal megnyújtják ezt az időintervallumot. Így augusztus 5.-éig folytathatják az illetékesek a virtuális tájak és a programhibák felfedezését. A döntés hátterében pedig egy szerverleállás áll. Július 28-án nem lesz ugyanis elérhető a játék, mivel az alatta lévő vasakat éppen upgrade-elik.

Az Atlantica Online célja a tökéletes szerepjáték-stratégia keverék létrehozása. A tesztelők véleménye szerint van spiritusz az alkotásban, tehát mindenképpen érdemes lehet rá odafigyelni a későbbiekben is, elsősorban a távol-keleti fejlesztésű MMO-k rajongóinak.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja