Assassins Creed képregény mini-sorozat várható idén ősszel

2010. július 16.
2.3021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A képregénykedvelő videojáték fanatikusok manapság igazán nem panaszkodhatnak, hiszen egyre több alkotáshoz készül mellékszálakat, vagy éppen előzményt elmesélő képes regény, ami már nagyon érett az Assassin's Creed-sorozathoz is.

A UbiSoft szerencsére nem is váratott tovább minket, hiszen a mai napon hivatalos közleményben adta tudtunkra, hogy idén ősszel egy képregény mini-sorozat várható a franchise-hoz kapcsolódóan. Sajnos ennél bővebb információnk nem is nagyon van a könyvecskéről, kivéve néhány apróságot.

Az illetékesek szerint ugyanis a sorozat az idei Comic-Con alkalmával, július 22-én kerül bemutatásra szélesebb közönségnek is, így tehát a jövő héten már bővebb információkkal is szolgálhatunk az egyelőre cím nélküli képregényről, amely nem titkoltan elsősorban a legújabb Assassin's Creed epizódhoz, a Brotherhood-hoz áll majd a legközelebb. Bővebb információk erről az érdekességről tehát alig egy hét múlva, addig is várjunk kellő türelemmel, és az esélytelenek nyugalmával reménykedjünk egy magyar kiadásban is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja