A SEGA nem fejleszt több felnőtt játékot Wii-re

2010. január 04.
2.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A SEGA nemrég hozta nyilvánosságra, hogy terveik szerint soha többet nem csinálnak felnőtteknek szóló játékokat a Nintendo mozgásérzékelős konzoljára.

A görögös nevű Constantine Hantzopoulos nyilatkozatban közölte, hogy az olyan felnőtt tartalmakkal ellátott játékok, mint a Madworld vagy a The Conduit bukása miatt a cég újragondolta Wii-s üzletpolitikáját, és nem kívánnak a továbbiakban ilyen típusú játékokba pénzt és energiát fektetni, hiszen láthatóan nincs rájuk kereslet a Nintendo gépén.

"Hogy csinálunk-e még több felnőtteknek szóló játékot Wii-re? Valószínűleg nem." ? közölte Hantzopoulos egy interjúban. " El kell, hogy mondjam, amikor régebben belekezdtünk ilyen játékok fejlesztésébe, akkor felmértük a lehetséges piacot, és egy hatalmas rést találtunk, amit ilyen jellegű produktumokkal akartunk betömni. Ez egy "hoppá, alig van Wii-re felnőtteknek szóló játék!" felkiáltással kezdődött, és kockáztattunk, igaz, azért körbenéztünk, lenne-e rájuk igény. A felmérés szerint sokan vágytak felnőtteknek szóló játékokra, de az eredmény végül mást mutatott."
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Jó is ha ezen rétegnek is kedveznek a Wii környezetben, de a legtöbben a Wii-t gyerekeknek és casual gémereknek szánják, és a nők sem fognak véres játékokat előrébb helyezni mint mondjuk a sports-t vagy a wii fit-et.

válasz erre

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ennek a Wii történetnek csúnya vége lesz, úgy érzem. Legalábbis ha nem csinálnak valamit sürgősen. Semi normális játékra nem használható.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja