Armored Core For Answer: Online Co-op videó

2008. szeptember 11.
2.6471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A From Software újabb mecha-s játékkal rukkol elő ebben a hónapban, amely a népszerű Armored Core sorozatba fog símulékonyan beépülni, bár némiképp mégiscsak kilóg abból.

Az Armored Core For Answer ugyains elsőként vezeti be a széria rajongóit az online kooperáció világába. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Csupán annyit, hogy ráböksz egy online tartózkodó barátodra, majd ketten, egymást segítve indultok csatába.

A hatalmas robotok, a modern japán kultúra egyik elvitathatatlan öröksége, persze mi, európaiak is tudunk jócskán lelkesedni értük, csak felénk kevesebb igényes, témabeli alkotás landol, mint Nippon honban. Ezért ha lehet, még jobban megbecsüljük mindazt, amit kapunk keletről. Az Armored Core For Answer még szeptemberben megjelenik Amerikában a két HD konzol masinára, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, hozzánk pedig október elején látogat el.

A From Software fontosnak tartja a megjelenés előtt újfent nyomatékosítani, hogy ez lesz a sorozatban az első epizód, melyben barátainkkal karöltve szállhatunk online ütközetekbe, a kolosszális gépezetek ellen, közel negyven csatamezőn. Ennek kihagsúlyozására egy kis videóbejátszást is összetákoltak, ezt most Nektek is kirakjuk, közszemlére.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja