Aranylemezen a Dark Fall: Lost Souls

2009. december 02.
2.9961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Darkling Room és az Iceberg Interactive végre valahára bejelentette, hogy a kalandjátékok Silent Hill-je, avagy a Dark Fall sorozat harmadik, és egyben elvileg utolsó epizódja végre aranylemezre került, és egy kisebb csúszást elszenvedve - elvileg november első napjaiban vártuk - december első és második hetében kezdi meg az ijesztgetést.

A bearanyozódás következménye feltehetően már tiszta sor a játék fanatikusok előtt, akik azonban nem tudnák, azok jól jegyezzék meg, hogy ez annyit tesz, a játék elkészült, végleges verziója már úton van a sokszorosítók felé, hogy utána bedobozolódva a boltok polcaira kerülhessen.

A trilógia befejező epizódjában, amely a hangzatos Lost Souls alcímet viseli, ismét egy hátborzongató világba csöppenhetünk, tele félelemmel és rettegéssel, na meg persze fejtörőkkel, hiszen az alkotás egy klasszikus point n click kaland, követve az elődök nyomvonalát, nyilván történetben is, amelynek a végére végre pontot tehetünk. Vagy mégsem? Ez hamarosan kiderül, hiszen ismét vár ránk a horrorisztikus és hátborzongató második világháború, egy kicsit másképpen, mint azt eddig ismertük, ha pedig ismerted a nagy elődöket, akkor napokon belül elkezdhetsz kutatni a Dark Fall: Lost Souls után.

1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 19 napja

EHH

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja