A Panasonic bejelentette új Toughbook H1 Field táblagépét

2010. február 11.
1.9591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Panasonic a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó legmostohább körülmények közé tervezett Toughbook szériájának legfrissebb tagja, a boltok polcain pedig Panasonic Toughbook H1 Field típusjelzéssel fog megjelenni. Az új táblagép mobilitására nem lehet panasz, ugyanis 264 X 269 X 33-58mm-es méretekkel rendelkezik, ami mellé 1,54kg-os súly társul.

A gép előlapi részét egy 10,4 inches, dupla érintés kezelésére is alkalmas kijelző uralja, ami az 1024 X 768-as (XGA) natív felbontást képes kezelni. A magnézium ötvözetű borítás alatt az Intel 1,86GHz-es Atom Z540-es központi feldolgozója található, amit egy 2GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 500-as grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 64GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik. A különféle hálózatok elérését egy 802.11a/b/g/n rendszerű WiFi és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter garantálja, de az opciók között szerepel még egy Gobi mobil szélessávú modul (HSDPA) és egy GPS egység is.

A külső részen található egy dokkoló port, egy 2.0M pixeles webkamera, valamint modelltől függően egy ujjlenyomat olvasó és egy kártyaolvasó. A gép energiaellátásáért két darab Lithium-Ion akkumulátor felel, amik hat óra folyamatos üzemidőt képesek biztosítani, és a tábla PC különleges kialakításának köszönhetően akár még menet közben is cserélhetőek. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows Professional operációs rendszerrel szállítja a gyártó. A Panasonic Toughbook H1 Field várhatóan a következő hónapban fog felbukkanni az üzletek kínálatában 3379$ körüli áron.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja