A Packard Bell bemutatta az új iMax Mini nettopját

2009. május 31.
1.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer csoportba tartozó Packard Bell a napokban bejelentette, hogy újabb asztali géppel bővíti ki az eddigi termékpalettáját.

A Packard Bell iMax Mini névre keresztelt nettop számítógép az nVidia Ion platformjára épül, a számítási feladatokhoz pedig az Intel Atom processzorát használja. A gyártó által frissen beharangozott Packard Bell iMax Mini valójában nem egy új fejlesztésű számítógép, hanem az Acer népszerű Aspire Revo asztali rendszerének átnevezett változata.

A Packard Bell iMax Mini a fent említett Intel központi feldolgozó 1,6GHz-es Atom N230-as változatával van felszerelve, amit egy 2GB RAM-ot tartalmazó DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9400 grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 250GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A nettop hálózati rendszeréről a gyártó nem közölt részleteket, de az valószínűleg megegyezik az Acer Aspire Revo konfigurációjával, vagyis egy Gigabit LAN kártyát és egy 802.11b/g szabványú WiFi-t tartalmaz. A hátsó I/O panelen egy HDMI, hat USB 2.0, egy D-Sub VGA, valamint az audiorendszer csatlakozói lettek elhelyezve. A Packard Bell iMax Mini megjelenési idejéről egyelőre nincs információ, de várhatóan 400$ körüli áron lesz elérhető.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja