A Nintendo konferencia nagy hiányzói

2009. június 03.
1.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Előre jeleztük, hogy Shigeru Miyamoto nem vesz részt a Nintendo konferenciáján, és valóban így is történt, a Mario és számos best seller franchise apukája egy kisebb nézősereg előtt beszélt dolgairól, többek között arról, hogy miért nem került bejelentésre az oly sokak által várt Pikmin 3, Zelda páros.

Nos, a be nem jelentésük nem egyelő azzal, hogy nem is készülnek, mindkét folytatás létezése megerősítést nyert Miyamoto által. Jöjjön a magyarázat.

A Nintendo-nál mostanság nagyon elfoglaltak, ezért csak egy maroknyi csapat dolgozik a Pikmin harmadik felvonásán, magyarázta Shigeru Miyamoto, állítása szerint nem sikerült további embereket állítani a projektre, ezért az lassabban halad előre a vártnál. Készül, jön és lesz is, csak nem a közeljövőben.

A másik nagy hiányzó az újabb Zelda epizód volt, amelyről szintén tudjuk, hogy tervben van Nintendo Wii-re, ám az izgatottan várt bejelentés megint csak elmaradt. Shigeru-san azt reméli, hogy jövőre végre módjában áll majd bejelenteni a címet, ezzel viszont lelőtte annak lehetőségét, hogy az őszi Tokyo Game Show-n hallhassunk felőle. Szintén ehhez kapcsolódik, hogy az új Zelda folytatás valószínűleg felkarolja majd a Wii MotionPlus-t is, növelve ezzel annak élvezeti faktorát.

Szóval semmi vész, készülnek, csak nem fénysebességgel.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljamarco profiljaTotosama profiljatotyak profiljaDav2377 profiljaSándorkolbász profiljaWickedSick profilja