Alpha Protocol: Az Uniloc DRM védi majd a PC-s verziót

2010. április 15.
1.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sega és az Obsidian kooperációjában készülő Alpha Protocol nem kevés csúszást szenvedett már el a múltban, ám jelenleg úgy tűnik, hogy a célegyenes soha nem látott közelségbe került hozzá, hiszen a május 28-ára esedékes európai megjelenési dátum továbbra is szent és sérthetetlen.

Ez a nap viszont nem kizárt, hogy kissé elkeseríti majd a játék PC-s változatának fanatikusait, ugyanis a Sega hivatalosan is megerősítette, hogy a program ezen verzióinak "védelméről" nem más, mint az Uniloc DRM gondoskodik majd.

A már évek óta működő rendszer az utóbbi időben már teljesen kifinomulttá vált, azonban sajnos ilyen nagy projektnél, mint az Alpha Protocol még nem lett kipróbálva. Ha visszaemlékezünk a két évvel ezelőtt megjelent Fottball Manager 2009-re, akkor eszünkbe juthat a védelem milyensége, akkor és ott ugyanis óriási fennakadásokat okozott a rendszer, ám a Sega megnyugtatott mindenkit, hogy ilyenekre most nem kell számítanunk, a DRM ugyanis felkészülten várja a játékosok tömegeit, mi pedig csak reménykedni tudunk, hogy valóban nem következik be ismét, ami a fentebb említett alkotással már megtörtént.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja