Akcióban a The Settlers játékok a GOG portálon

2009. november 21.
8.7111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Good Old Games kezdeményezést már többször méltattuk, kínálatuk frissítéséről rendszeresen beszámolunk, valamint az érdekesebb akcióikra is igyekszünk felhívni a figyelmeteket.

A mostani hírünk az utóbbi kategóriába tartozik, ugyanis a német játékgyártás talán legfényesebb csillagát szerezhetjük be nagyszerű áron, mindenféle másolásvédelem nélkül és Windows XP / Vista támogatással. A legendás The Settlers sorozat két tagja képviselteti magát a GOG listájában, a felemásan sikerült, új stílussal próbálkozó 5. részre, a The Settlers: Heritage of Kingsre nem érdemes sok karaktert vesztegetnünk, a lényeg ugyanis a széria legjobbja, a 2. epizód.

A The Settlers II 1996-ban látott napvilágot, tehát nem egy mai alkotás. Ennek ellenére máig referenciaként szokás rá hivatkozni, ha az erőteljes mikromenedzsmenttel ellátott építkezős, gazdaságot fejlesztős játékstílusról esik szó. Ha a hétvéges során mindkét produktumot betesszük kosarunkba, akkor 19,98 dollár helyett mindössze 9,98 dollárt kell fizetnünk értük. Ha csak az egyikükre fáj a fogunk, akkor 30% kedvezményt kapunk, azaz 9,99 dollár helyett 6,99 dollárt kell rááldoznunk. A stílus rajongóinak - amennyiben eddig kimaradt volna - mindenképpen érdemes rálesniük legalább a The Settlers II: Gold Editionre, de a Heritage of Kings is kellemes perceket szerezhet. Link.
1 hozzászólás

Marduk

11 éve, 9 hónapja és 16 napja

Jól néz ki az a játék

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGargameth profiljaTotosama profiljarDAVE profiljamarco profilja