Afro Samurai: Az Atari elhozza jövőre

2008. október 07.
3.8821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Amikor a manga, az anime, a hip-hop és a japán kutúra egyéb elemei összetalálkoznak, akkor kő, kövön nem marad.

A Namco Bandai-féle Afro Samurai, a Takashi Okazaki manga művéből avanzsált animációs sorozattá, majd később megszületett a játékadaptáció ötlete is, amely hamarosan startrakészen áll, tudtuk meg nem rég. Európában az Atari fogja kiadni a címet, ez kissé sem meglepő, számítottunk erre, viszont már idén smmiképp sem rakhatjuk a karácsonyfák alá.

Az Atari bejelentette, hogy nekik köszönhetően jelenik meg az öreg kontinensen a produktum, amelyet valamikor 2009-ben vásárolhatunk majd meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

A Samuel L. Jackson hangján megszólaló főhős egy hosszú útra kerekedik, hogy megbosszulja édesapja halálát. A cigi és a hip-hop, szamurájunk lételemei, meg persze a kőkemény, gazdagon kivitelezett harcok, természetesen. Tintavérben sem lesz hiány.

A különleges, kézzel rajzolt hatást kölcsönző, vizuális megvalósítás gyönyör a szemnek. A zenei felhozatal is egy érdekes elemét képezik a játéknak. Ha szemet vetettél rá korábban, akkor ne feledkezz meg róla, hatalmas anyag lesz, de nálunk már csak valamikor a következő esztendőben.

Pontos megjelenéssel még nem tudunk szolgálni, várjuk a konkrét dátumot az Atari-tól.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 22 napja

ez ki jön majd PC-r eis mert az jó lenne röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

Már nagyon várom hogy kijöjjön ez lett a kedvenc animém

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja