A Cooler Master bemutatta új USP 100-as számítógépházát

2009. december 24.
2.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű számítógép kiegészítőiről ismert Cooler Master a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a számítógépházainak termékpalettáját.

Az újonnan bemutatott ház Cooler Master Universal System P 100 (USP 100) típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és tervezésénél elsődleges szempont a lehető legjobb hűtési hatásfok elérése volt. A midi torony kialakítású újdonság 214 X 483 X 508mm-es méretekkel rendelkezik, ami mellé 7,2kg-os súly párosul.

A megfelelő szilárdság érdekében a számítógépház vázszerkezetét acélból készítették, és a gondos belső kialakításának köszönhetően képes fogadni akár a 11 inch hosszúságú grafikus gyorsítókat is. A Cooler Master Universal System P 100 hűtéséről egy az előlapnál elhelyezett, vörös LED-el megvilágított 120mm-es ventilátor gondoskodik (1200RPM, 19dB), de ha tovább szeretnénk fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy 120mm-es a hátsó részen, és egy szintén 120mm-es az oldallapon kialakított ventilátorhely is. Az adattárolók számára négy darab nyitott 5,25 inches és hét darab 3,5 inches tárolóhely kínál helyet.

A mai követelményeknek megfelelően a különféle meghajtók beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. Az újdonságot a gyártó az Extreme Power Plus 500W típusjelzésű tápegységével szállítja. A tetőrészen kialakított I/O panelen két darab USB 2.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer hangszóró és mikrofon kivezetése kapott helyet. Az új Cooler Master Universal System P 100 várhatóan 2010 első negyedében fog megjelenni a boltok polcain 100$ körüli áron.
3 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

A vörös és a fekete szépen összeillik, de én ennyit nem költenék házra. Mondjuk az új üdvöskék mindig ilyen árkategóriában látnak napvilágot.

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 6 hónapja és 26 napja

szépszép, gyönyörű, főleg a hűtési teljesítményekacsintó smileynyelvnyújtó smileymeglepett smileymenő smileyröhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 6 hónapja és 26 napja

meglepett smiley Dászéép! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja