A Pioneer Computers bemutatta új DreamBook ePad A10 Plus tábla PC-jét

2010. augusztus 12.
7.9481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az ausztrál illetőségű Pioneer Computers a napokban bejelentette, hogy egy új fejlesztésű táblagéppel gazdagodott a termékkínálata.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Pioneer Computers DreamBook ePad A10 Plus típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és ahogy az már sejthető, az Intel Pine Trail platformjával van tervezve. Az új tábla PC hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 263 X 168 X 18 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, a tömege pedig alig 980 gramm.

A számítógép egy 10,1 inches szélesvásznú, több érintés egyidejű kezelésére is alkalmas kijelzővel van felszerelve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik. A kijelző köré a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, egy mikrofon, valamint egy 2 X 1W-os sztereó hangszórópár lett beépítve. Az új Pioneer Computers DreamBook ePad A10 Plus az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,66GHz-es Atom N450-es központi feldolgozójával van felvértezve, míg a DDR2-es memóriarendszere maximális kiépítésben 2GB RAM-ot tartalmazhat. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus processzor felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 500GB-os, míg szilárdtest-meghajtók (SSD) 256GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat.

A különféle hálózatok elérését egy 10/100-as Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul, valamint egy opcionális Bluetooth adapter és egy 3G modem garantálja. A táblagép külső részén található egy SIM kártya slot, egy SD, MMC és MS formátumokra felkészített kártyaolvasó, egy mini D-Sub VGA kimenet, két darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az integrált audiorendszer fejhallgató és mikrofon csatlakozója. A hivatalos adatok szerint az újdonság Lithium-Polymer akkumulátora öt óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. A Pioneer Computers DreamBook ePad A10 Plus már előrendelhető a gyártó honlapjáról 546$-os indulóáron, a szállítása pedig várhatóan a következő hónapban fog megkezdődni.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja