A CyberPower bejelentette új LAN Party EVO asztali PC-it

2010. október 17.
2.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkra szakosodott CyberPower a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az asztali PC-inek termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság CyberPower LAN Party EVO típusjelzéssel lett ellátva, és jelenleg négyféle változatban érhető el, amik CyberPower LAN Party EVO Mini, Xtreme, Commander és Ultra névre lettek keresztelve. Ahogy azt már a gépek elnevezése is mutatja, a gyártó kifejezetten a LAN játékosok részére állította össze a konfigurációkat.

A CyberPower LAN Party EVO Mini a Gigabyte GA-H55N-USB3 alaplapja köré épül, amibe az Intel 2,93GHz-es Core i7 870-es központi feldolgozója került beépítésre, 4GB 1333MHz-es DDR3 RAM társaságában. A képi megjelenítésért az Advanced Micro Devices 1GB-os ATI Radeon HD 5770-es grafikus gyorsítója felel, az adatok tárolásáról pedig egy 500GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A felsorolt alkatrészek a SilverStone SG-07B Mini-ITX számítógépházába lettek beépítve.

A CyberPower LAN Party EVO Xtreme konfigurációja az In-Win Dragon Slayer Gaming Mini házba kapott helyet. A burkolat alatt az EVGA P55 TR alaplapja, az Intel 2,80GHz-es Core i5 760-as processzora, valamint 4GB 1333MHz-es DDR3 RAM található. A videorendszert az 1GB-os ATI Radeon HD 5670-es gyorsítókártyája alkotja, adattárolónak pedig egy 1TB-os hagyományos merevlemez került beépítésre, amit kiegészítettek még egy DVD Super Multi optikai meghajtóval is.

A Commander névvel ellátott asztali gép az MSI X58M alaplapjával van szerelve, amibe az Intel 3,06GHz-es Core i7 950-es központi egysége, valamint 6GB 1600MHz-es DDR3-as RAM lett telepítve. A képi megjelenítésért az nVidia 1GB-os GeForce GTS 450-es videokártyája felel, az adatok tárolásáról pedig egy 1TB-os merevlemez gondoskodik, de persze a 24X-es DVD író sem hiányzik a felszereltségből. A konfiguráció az In-Win Dragon Slayer Gaming Mini házba lett beépítve.

A CyberPower LAN Party EVO Ultra paraméterei majdnem teljes mértékben megegyeznek a fent leírt Xtreme modellével, egyedüli különbség, hogy a Gigabyte GA-880GMA-UD2H alaplapjával, és az Advanced Micro Devices 3,2GHz-es, négymagos Phenom II X4 955 Black Edition központi feldolgozójával van felvértezve, aminek a hűtéséről az NZXT műhelyéből kikerült vízhűtés gondoskodik.

A számítógépek felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, a többcsatornás integrált audiorendszer, valamint az előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium (64bit) operációs rendszer sem. Az új CyberPower LAN Party EVO Mini, Xtreme, Commander és Ultra már megrendelhető a gyártó honlapjáról 1079$-os, 799$-os, 999$-os, illetve 759$-os indulóáron.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 4 napja

Ezekben az egybe gépekben mi a különleges? Mert én úgy látom, hogy az rak össze egy ilyen konfigot, aki akar, csak pénz kell hozzá.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja