A 2K Boston mostantól ismét az Irrational Games nevet viseli

2010. január 09.
2.0941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Irrational Games az előző évtized egyik legjobb csapatának számít, a fiatalabb korosztály elsősorban a Bioshockról ismerheti őket, a picivel idősebbek pedig a System Shock 2 kapcsán foglalják imába nevüket.

Ezek mellett még hozzájuk fűződik a nagyszerű SWAT 4 és kiegészítője, valamint a szuperhősökkel operáló remek akció-RPG-k, a Freedom Force-ok. A gárda a Bioshock 2007-es megjelenésével egy időben nevezte át magát 2K Bostonra, amelynek hallatán sokan felhördültek, és szomorúan siratták egy legendás név sírba hullását.

A tetszhalott állapot nem tartott sokáig, ugyanis a 2K Boston képviselői ma bejelentették, hogy ismét átnevezik a brigádot, és természetesen mi máshoz, mint a jól ismert, és a sokak számára minőséget jelentő eredeti névhez térnek vissza. Tehát 2K Boston, élt közel 3 évet, de ne bánkódjunk miatta, inkább köszöntsük újra köreinkben az Irrational Gamest.

A srácok az ellentmondásos Ken Levine vezetésével a Bioshock óta dolgoznak valamin, amelyet egyelőre nem fedtek fel a nagyközönség előtt (a Bioshock 2-t a 2K Marin és a 2K Australia kalapálgatja). Ez azonban akár 3 nap múlva meg is változhat, mivel a csapat új honlapján jelenleg egy számláló ketyeg, amely minden bizonnyal az oldal startjáig számol vissza, de miért ne reménykedhetnénk abban, hogy azt az örömteli pillanatot egy játékbejelentéssel koronázzák meg?

(A kép a Bioshockból származik.)
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 23 napja

Swat 4-el mennyit toltam..röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja