WipEout HD: Update-t kap holnap a futurisztikus versengés

2009. április 07.
1.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A WipEout HD kétségtelenül a PlayStation Store-re szánt letölthető játékok egyik legkiválóbb darabja, árban sem egy vészes mulatság, cserébe kapunk egy 1080p-s felbontást, ultra sima, akadásmentes, 60 képkocka/secundumos képfrissítést, a sorozattól megszokott őrült tempót és holnap egy új update-t a játékhoz, amely ezúttal nem hibajavításra élezett csomag lesz, hanem egy multiplayer módozatokra fókuszáló bővítmény, az 1.30-as.

Ideje tehát újból előrántani ha már letöltötted korábban és begyűjteni a frissítést, amelyben helyet kap egy vadonatúj Online Ranking szisztéma, esélyt adva a WipEout Trainee fokozatból a WipEout Legend-é válásra, 50 rangon keresztül, valamint kapunk egy pódium képernyőt az adott versenyek legjobb három helyezettjével.

Ehhez tartozik a jelvénygyűjtögetési lehetőség, amelyből összesen harminchárom darabot söpörhetünk össze magunknak.

Ezzel még nincs vége az újítások sorának, lehetőségünk nyílik versenybe való invitációkat küldözgetni és ugyanakkor fogadni is a barátlistáról, sőt, információkat kapunk a friend list-en található haverok aktív versenyeiről, azzal a lehetőséggel, hogy csatlakozhatunk hozzájuk a játékba.

Ha éppen menet közben huppanunk be egy összecsapásba, akkor végignézhetjük a futamokat valós időben (spectator), kameraszögeket válthatunk és azt is megadhatjuk, hogy pontosan kit is szeretnénk nyomon követni a száguldozásban. Utoljára pedig szót ejtünk további, kibővült beállítási lehetőségekről, ki-be kapcsolgathatjuk a Barrel Roll mutatványt, vagy éppen a pilóta asszisztot. Lesz tehát bővítés szép számmal, és persze mindez totál ingyenes.


WipEout HD: Update-t kap holnap a futurisztikus versengés - 2. kép


WipEout HD: Update-t kap holnap a futurisztikus versengés - 3. kép


WipEout HD: Update-t kap holnap a futurisztikus versengés - 4. kép

WipEout HD kétségtelenül a PlayStation Store-re szánt letölthető játékok egyik legkiválóbb darabja, árban sem egy vészes mulatság, cserébe kapunk egy 1080p-s felbontást, ultra sima, akadásmentes, 60 képkocka/secundumos képfrissítést, a sorozattól megszokott őrült tempót és holnap egy új update-t a játékhoz, amely ezúttal nem hibajavításra élezett csomag lesz, hanem egy multiplayer módozatokra fókuszáló bővítmény, az 1.30-as.

Ideje tehát újból előrántani ha már letöltötted korábban és begyűjteni a frissítést, amelyben helyet kap egy vadonatúj Online Ranking szisztéma, esélyt adva a WipEout Trainee fokozatból a WipEout Legend-é válásra, 50 rangon keresztül, valamint kapunk egy pódium képernyőt az adott versenyek legjobb három helyezettjével.'>
nincs még hozzászólás

WipEout HD
3.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja