Wii U: Még több részlet - A CryEngine is támogatni fogja

2011. június 14.
1.7821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Nintendo rezidenciáján senki sem túl beszédes, ha az ő új konzolukról, a Wii U-ról esik szó, s bár több ízben is részletekbe bocsátkoztak az ilyen-olyan paraméterek tekintetében, valahogy még mindig ködfátyol borítja a Wii U képességeit.
 

Ezúttal sem a tulajdonos cég, hanem a Ubisoft mutatott rá néhány online tulajdonságára, az már más kérdés, hogy erre szabad kezet kaptak-e, avagy sem... Az alábbiakban elolvashatjátok eme néhány részletet, íme.

A Wii U képes lesz arra, hogy figyelemmel kövesse az online folyamatokat, függetlenül attól, milyen játékot játszol. És nem csupán téged, de barátaidat is nyomon követi, s folyamatosan figyeli, ki tart a legmesszebb a játékban, kinek van a legtöbb pontja, stb.

A Ubisoft azt is elárulta, hogy a Nintendo Wii U tulajdonosok összekapcsolhatják majd felhasználói fiókjaikat a Club Nintendo fiókjaikkal, hasonlatosan a PSN Store-hoz, illetve az Xbox LIVE-hoz. Ezáltal feltételezhetően figyelemmel kísérheted játékaidat, letölthetsz új tartalmakat stb.

Egy másik figyelemreméltó tulajdonság, a trófeák in-game kezelése. A Ubisoft elmondása szerint ezek a játék nyomon követésében játszanak szerepet, s hogy a játékosok profiljában kerülnek megjelenítésre.

Végül, de nem utolsó sorban, Ubisoft barátunk arra is kitért, hogy egyes játékok lehetővé teszik majd az online mérkőzések tervezését, mindösszesen a kontrollert használva. Tehát, mikor a TV-t nézed, egyszeriben csak megjelenik majd egy értesítés a kontrolleren, ami azt jelenti, megkezdődött a mérkőzés, ideje beszállni. A Batmobilba!

Az érdekes részletek után arra is fény derült, hogy a Crytek vezérigazgatója, nevezetesen Cevat Yerli alátámasztotta a híreszteléseket, miszerint a Wii U felületet idővel a CryEngine motor is támogatni fogja. Mi több, elmondása szerint "már javában futtatja" a platformot. Yerli eztán elárulta, hogy mindeközben egyéb felületeket is célba vesznek a rendkívüli motorral:

"Számos irányba terjeszkedünk, és az egyes bejelentések nagyobbat szólnak, mint a többi. A Kinect is egy jelentős driver a jövő platformjai számára, a Kinect-támogatás tehát igen fontos. Az egy dolog, hogy a CryEngine rendelkezik egyfajta alapvető Kinect-támogatással, de én annak igen alapos támogatásáról beszélek. A CryEngine szerfelett alapos támogatással bír majd" - mondta Yerli.

"És persze egyéb erőfeszítéseink is akadnak a mobilok és tabletek támogatásával, amelyekről csupán annyit mondhatunk, dolgozunk rajtuk. Hogy hol tartunk és mik a szándékaink, ezekről jelenleg nem mondhatok többet."
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 4 hónapja és 10 napja

Szép dolgok ezek, de nekem úgysem lesz ilyenem sajnos.

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ígéretes!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt