Wanted: Weapons of Fate: Launch trailer

2009. március 21.
3.2631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Szép lassan elérkezett ez a pillanat is: már csak 3 rövid nap, és az amerikai lakosok (Európába április 4-én érkezik át) beszerezhetik a Wanted: Weapons Of Fate-et a helyi szoftverárusítással foglalkozó üzletekből.

Ezt az alkalmat pedig tökéletesnek találta a kiadással bíbelődő Warner Bros. Interactive Entertainment, hogy kiadja a játék launch trailerét, amely még azoknak is jelzi a produktum állapotában hamarosan bekövetkező változásokat, akik nem számolják izgatottan vissza a napokat március 24-ig.

A videóra a szokásoknak megfelelően a Gametrailers bandája tette rá a szőrös mancsát, így ne lepődjetek meg az elő-előbukkanó ismertetőjegyeiken, és merüljetek bele a mozgókép által 1,5 percben nyújtott akcióorgiába. Fegyverek dörrennek, ellenségek hullanak, golyók kanyarodnak, mindez a főszereplő, Wesley Gibson tolmácsolásában. Érdekes részleteket tudunk meg Wesley családi hátteréről is, miközben változatos helyszíneken végrehajtott spéci mozdulatait csodáljuk.

A játék sztorija 5 órával a film eseményei után veszi kezdetét. A fentebb említett fiatalember gúnyájába bújhatunk bele, célunk, hogy tökéletesítsük bérgyilkos képességeinket, valamint rájöjjünk a teljes igazságra a múltunkkal, szüleinkkel kapcsolatban.

Kíváncsian várjuk, hogy a Wanted: Weapons Of Fate-nek sikerül-e kiemelkednie a tucatjátékok oly népes mezőnyéből. A választ bárki megadhatja pár napon belül, aki rendelkezik PC-vel, X360-al, esetleg PS3-mal.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 12 napja

KLASZ LEHET NAGYON A CRYSIS WARHEDEN IS TUL TESZ

válasz erre
Wanted: Weapons Of Fate
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljaGnoresz profilja