Világszerte egyszerre hibásodtak meg a Playstation 3-ak

2010. március 01.
1.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Sokan szidták az Xbox 360-at az RROD miatt, a konzol korai verziói egy-másfél éven belül sorozatosan mondták fel a szolgálatot.

E mellett a Sony Playstation 3-ja stabil volt, s csak nagyon kevés esetben kellett a masinát a szervizbe szállíttatni. A mai napon azonban többen furcsa dolgokat tapasztalhattak a PS3 bekapcsolásakor, hiszen a világ minden táján tömegesen romlottak el a konzolok. A Sony ezúttal szeretne megkérni mindenkit, hogy ha lehetséges, akkor a mai napon ne kapcsolják be a gépet.

A hiba globálisan érinti az összes olyan PS3-at, ami nem vékony modell. A hiba miatt lehetetlenség felkapcsolódni a Playstation Networkre, a konzol órája pedig visszaáll 2001. január 1.-re. Amennyiben játékot akarunk elindítani, a legtöbb esetben sérülnek az eddig megszerzett trófeák, pár játékkal pedig lehetetlenség játszani. A Sony ígérete szerint a hibát a következő 24 órában kijavítják, addig viszont türelemre intenek mindenkit, és arra kérik a felhasználókat, hogy a mai napon semmiképp se kapcsolják be a konzolt a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Egyelőre úgy tudjuk, hogy a hiba még mindig fenn áll, így aki régebbi PS3-al rendelkezik, az jobban jár, ha hallgat a Sonyra.
4 hozzászólás

richie8

8 éve, 1 hónapja

De ez még mindig nem olyan súlyos, mint az xbox esetében, a szofteres hibát könnyne tudják orvosolni szervíz nélkül. Az RRoD-t viszont szervízes környezetben tudják csak orvosolni, esetleg több napig tartó garanciális cserével.

válasz erre

marco

11 éve, 10 hónapja és 6 napja

Óóó, nekem ez már évekkel ezelőtt bekövetkezett.

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 6 napja

Katasztrófa,itt a világvége !!! :@

válasz erre

Lac

11 éve, 10 hónapja és 6 napja

Pfffff, nem semmi. Mágneses vihar? Redmondi vírus? Ki tudja...

Viccet félretéve elég abszurd az eset, nem gyakran hallani efféle tömeges fertőzésekről (PS Pestis?)...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

c0m1n65un profiljanurbanu profiljadrift3r91 profiljarDAVE profiljamarco profilja