Valkyria Chronicles: Jöhet a folytatás?

2009. április 13.
1.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Folytatás készülhet a PlayStation 3 exkluzív, cel-shaded taktikai szerepjátékához, a Valkyria Chronicles-hez, szólnak a hírek egy produceri nyilatkozatból kihámozott szándék kinyilvánításra alapozva.

Bár megerősítve nincs, hogy valóban nekiállnak-e egy második epizódnak, a játék producere, Nonaka Ryutaro elmondása szerint nagyon szívesen ugrana fejest a következő epizód munkálataiba. Talán csak a fejesek meggyőzése választhatja el az elméletet a gyakorlattól?

A Valkyria Chronicles nem aratott osztatlan sikert a nyugati játékpiacokon és akkor még udvariasan finomak voltunk, ellenben Japánban széthordtak belőle annyit, hogy részét képezhesse a PlayStation 3 Greatest Hits kínálatának, sőt, anime feldolgozás is készült az anyagból, ami tovább erősítheti a népszerűségét a távol-keleti szigetországban. Nonaka Ryutaro elégedett a japán közönség által tanúsított fogadtatással és ha csak rajta múlna, minden bizonnyal máris a második felvonáson mesterkedne.

A Famitsu-nak adott válaszában megerősítette, hogy boldogan vállalná az esetleges felkérést, persze ehhez előbb zöld utat kellene kapnia a projektnek. Persze az is benne van a pakliban, hogy már meg is kapta azt, erről egyelőre nem tudunk biztosat. Az első rész gyenge nyugati eladásai okán nem lenne kizárt, hogy csak Japánban látna napvilágot a még csak produceri szándék szintjén létező alkotás. Ha mégis úgy alakulna, sok sikert kívánunk a továbbiakhoz.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatibormolnar205 profilja