Új mini-ITX alaplapok a Zotac kínálatában

2009. április 22.
2.4131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A minőségi videokártyáiról elismert Zotac a napokban bejelentette, hogy két új alaplappal bővíti ki az eddigi termékpalettáját.

A Zotac IONITX-A-U és IONITX-B-E típusjelzéssel ellátott újdonságok mini-ITX kialakítással (170 X 170mm) rendelkeznek, ezért ideális választás lehet a HTPC (Home Theater PC) rendszerrel rendelkező felhasználóknak. Az új Zotac IONITX-A-U és IONITX-B-E az nVidia ION platformjára épülnek, és az Intel Atom központi feldolgozókkal vannak felszerelve.

A két Zotac alaplap kiépítése megegyezik, különbség mindössze, hogy az IONITX-B-E az Intel Atom 230 egymagos, míg az IONITX-A-U az Intel Atom 330 kétmagos központi feldolgozóval van felszerelve. A rendszermemória számára két DDR2 memóriafoglalat kínál helyet, amik 667MHz-es és 800MHz-es modulokat képesek fogadni. A képi megjelenítésért az nVidia GeForce 9400-as grafikus processzor felel, így az alaplap már támogatja az nVidia PureVideo HD, CUDA, valamint PhysX technológiáját. Az alaplap kínálatában természetesen megtalálható a hangkártya és az integrált LAN kártya is. A hátlapi I/O panelen egy PS/2 billentyűzet, egy DVI és egy D-Sub VGA, hat USB 2.0, egy eSATA, egy optikai és egy koaxiális SPDIF, valamint az audiorendszer csatlakozói lettek elhelyezve. Az új IONITX-A-U és IONITX-B-E várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni a japán üzletek kínálatában 305$, valamint 204$-os áron.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljadarkomen profilja1000feri profilja