Újabb X-Slim laptop az MSI kínálatában

2009. december 11.
2.3481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A patinás hírnevű Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal gazdagodott a hordozható gépeinek termékpalettája.

Az újonnan bemutatott laptop a gyártó X-Slim szériájába tartozik, a boltok polcain pedig MSI X-Slim X600 Pro típusjelzéssel fog megjelenni. Az újdonság mindössze 392 X 255 X 25mm-es méretekkel, valamint alig 2,1kg-os súllyal büszkélkedhet (hatcellás akkumulátorral). A gép egy 15,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, de a támogatott felbontásról a gyártó egyelőre nem közölt információt.

A képernyő keretében a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata és egy mikrofon kapott helyet. Az új MSI X-Slim X600 Pro az Intel GS45 + ICH9M-SFF chipkészlet páros köré épül, és az Intel Core 2 Duo központi feldolgozók különböző változataival van felvértezve, amiket egy maximális kiépítésben 4GB 800MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az 512MB-os ATI Mobility Radeon HD 4330-as grafikus gyorsító felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 250GB-tól 640GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, de a konfigurációból persze nem hiányzik a DVD Super Multi /Blu-ray optikai meghajtó sem. A notebook hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul és egy opcionális Bluetooth adapter alkotja.

A külső részen található egy 2 az 1-ben kártyaolvasó (SD, MMC), egy D-Sub VGA és egy HDMI, egy RJ-45 LAN, két USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, valamint az audiorendszer csatlakozói. A laptopot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az MSI X-Slim X600 Pro várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
4 hozzászólás

richie8

7 éve, 9 hónapja és 22 napja

Végre dedikált VGA-t kapunk a pénzünkért, ez most jó pont az MSI-nél. Kinézetre is állat a ketyere, reméljük nem gyűjti az ujjlenyomatokat.

válasz erre

Tibit

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

Amúgy a gép kívülről nagyon tetszik, szinte mintha nekem találták volna ki. Csak az a sanda gyanúm, hogy nem lesz olcsón. Az a Blue-Ray meg fogja dobni az árát, sztem teljesen felesleges is még, még nem is fogtam BR korongot a kezemben és vegyek meghajtót hozzá... pff. A jövő évet tartják majd az áttörésnek a BR szempontjából, de sztem az még messze van.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tibit

11 éve, 9 hónapja és 23 napja

Ez az ATI Mobility Radeon HD 4330 grafikus kártya nagyon sok gépben helyet kap. Ennyire jó lenne? Alkalmas egy mai játék maxon való játszásához?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljaSándorkolbász profiljaYanez profiljarDAVE profiljaElisorne profilja