Újabb képeken mutatkozik a Shogun 2: Total War

2010. október 22.
2.2271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A The Creative Assembly csapata és a Sega a napokban néhány újabb illusztrációt tettek közzé a felhasználók számára a Shogun 2: Total War című játékról, amelyek a gyalogos alakulatot és a lovas egységeket ábrázolják.

A szoftver előreláthatólag 2011 elején fog megjelenni PC-re, egyelőre a készítők még nem árulták el a pontos kibocsájtási dátumot, de hamarosan biztosan felvilágosítást adnak ezzel az információval kapcsolatban. A program története a 16. századi Japánra nyúlik vissza, ahol be kell kapcsolódnunk a shogunok versengésébe.

A Shogun 2: Total War-ban az lesz a célunk, hogy újraegyesítsük a megosztott szigetországot és átvegyük felette az uralmat. A matériában játszhatunk egyedül, multiplayer vagy akár kooperatív módban, úgyhogy a barátainkkal közösen is irthatjuk az ellenséget. Az alkotásban kilenc klán közül kell kiválasztanunk azt, amellyel idővel átvehetjük a hatalmat a felkelő nap országa felett. Az alkotás amellett, hogy rendkívül látványos grafikával rendelkezik, korhűen jeleníti meg az ázsiai ország gyalogos és lovas harci egységeit, a sokszor napokig elhúzódó, szinte az utolsó emberig tartó véres csatákban betöltött fontos szerepüket.


Újabb képeken mutatkozik a Shogun 2: Total War - 2. képÚjabb képeken mutatkozik a Shogun 2: Total War - 3. képÚjabb képeken mutatkozik a Shogun 2: Total War - 4. képÚjabb képeken mutatkozik a Shogun 2: Total War - 5. képÚjabb képeken mutatkozik a Shogun 2: Total War - 6. kép

3 hozzászólás

fabre

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nekem tetszik!

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 11 napja

Nekem nem igazán keltette fel az érdeklődésemet.

válasz erre

Welar

10 éve, 3 hónapja és 12 napja

Gyönyörű képek. Most még 1 játék amit várhatok

válasz erre
Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaBvektor profiljarDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profiljaImperator profiljagery1113 profilja