Twitter-háborúba kezdett a World of Warcraft és a Final Fantasy XIV!

2017. április 08.
4.1661
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden egy ártalmatlan rajongói Twitter-bejegyzéssel kezdődött el, aminek során egy S1N3N nevű felhasználó felvetette a dilemmát, miszerint képtelen dönteni azzal kapcsolatban, hogy a World of Warcraft vagy a Final Fantasy XIV a jobb.
 

Több sem kellett a humoros fejlesztőknek ennél, így először a World of Warcraft Twitter-csatornájáról reagáltak, és bemutattak egy olyan lézerszemes videót, amitől szerintük egyértelmű, hogy a WoW a nyerő. Naná, hogy erre a a Square Enix-nél felment a pumpa, és máris ment a válaszcsapás, amelyben épületméretű metorokkal vágtak vissza.

Aztán kirobbant a háború - persze azért nem teljesen komolyan! A Blizzard először arra kérte ellenfeleit, hogy definiálják már nekik az épületméretű meteorokat, és bemutatták Gul'dan egyik legendás jelenetét, mire a Final Fantasy XIV alkotói Bahamuttal vágtak vissza, aki képes akár holdak elpusztítására is, majd kontrázott a Blizzard egy világpusztító felvétellel, a sort pedig - egyelőre - a Square Enix zárta egy baráti csipkelődéssel, miszerint ha szükségük van néhány igazi hősre Azeroth megmentéséhez, csak szóljanak. Íme a bejegyzésfolyam:

Mindeközben pedig az Overwatch Twitter-csatornájának reakciója:


7 hozzászólás

RyutheStaR

10 hónapja, 6 napja

Állati!

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 6 napja

Kicsit túl sok szabadidejük van.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 1 hete

Ezen marha jót nevettem!

válasz erre

Santonio

10 hónapja, 1 hete

Ez ***** jó volt!

válasz erre

totyak

10 hónapja, 1 hete

Ráérősben nyomják arrafelé a srácok

válasz erre

rDAVE

10 hónapja, 1 hete

Hát ez hatalmas!

válasz erre

Gólem

10 hónapja, 1 hete

Mekkora formák!

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljaLaci721 profilja5t3v3nk3 profiljaWillThaWheel profiljaImperator profiljamarco profiljagery1113 profilja