Torchlight: Launch trailer

2009. október 29.
2.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy kicsit megkésve ugyan, de azért még megfelelő időpontban, a mai nap reggelén befutott a Torchlight nevű alkotás launch trailere, hogy róla mindená egyes fontos információt belesűrítsen néhány másodpercbe.

A videó megtekintése után egyértelműen kijelenthetjük, hogy sikerült a fejlesztőknek valóban mindent megmutatniuk, így például az összes játékban választható karakter is bemutatkozik előttünk, méghozzá nem csak kinagyított képen, hanem mozgás közben is, megcsillogtatva ezzel tudásukat és képességeiket.

A mozgókép megtekintése - ebből kifolyólag is - tehát ajánlott mindazoknak, akik szeretnének egy kiváló Diablo-klónnal játszani, amelyet az a Runic Games fejlesztett, amely egyrészt a valamikori Hellgate: Londonnal megbukott fejlesztőcsapat romjasin alakult, é olyan programozókat sűrít magába, akik dolgoztak például a klasszikus Diablo-n, de Blizzard munkatársakkal is találkozhatunk a gárda berkein belül.

A játék a "klón-hasonlat" miatt stílusilag már valószínűleg mindenki előtt tisztázott, és nem is tévedünk, ha úgy hisszük, ez egy igazi hack n slash akciójáték, szigorúan az ősök nyomdokain haladva, egy kicsit megkopott kinézettel, de legalább alacsony gépigénnyel. Ha szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni vele, akkor nézd meg az összefoglaló kisfilmjét, de ha szeretnéd, már demó formában is kipróbálhatod, természetesen a vásárlás előtt.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 5 napja

Sziasztok!
sajnos még nincs a játékhoz még mafyarítás.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

sony1515 profiljagery1113 profilja