The Settlers 7: Paths to a Kingdom: Trailer, Gold Edition, DRM részletek

2010. február 20.
5.0611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A The Settlers 7 az utóbbi időben erős ritkulásnak induló stratégiai játékok egyik fontos bástyája lehet.

Kollégám is elégedetten állt fel a béta elől, tapasztalatait meg is osztotta Veletek egy hosszabb cikk formájában (lásd Játékőrület). Az egyetlen komolyabb negatív tényező a Ubisoft új védelmi megoldása, amely folyamatos internetkapcsolatot kíván a működéséhez, illetve ezzel együtt a játék futásához is. A rendszer egyelőre nem működik a legjobban, de a stúdió szerint minden rendben lesz, mire megjelennek az első ezt alkalmazó produktumaik (Assassin's Creed 2 és The Settlers 7).

A két játék ráadásul máshogyan fogja kezelni a net megszakadásait, az AC2-ben a legutóbbi checkpointtól folytathatjuk a falmászást, ezzel szemben jelen cikkünk alanyánál nem vesztünk semmit, a játék pontosan attól a pillanattól fog folytatódni, ahol a kapcsolat elvesztésekor tartottunk. Ez mindenképpen jó hír, remélhetőleg a gyakorlatban is működni fog.

A franció kiadó bejelentette, hogy a programnak lesz egy úgynevezett Gold Edition kiadása is, amelyet kizárólag digitálisan letölthető formában kívánnak átnyújtani az érdeklődőknek. Az ára 60 dollár lesz, és a 10 dolláros felárért az alapjátékon felül egy exkluzív pályát, az eredeti soundtracket és a kastély csinosításához plusz tárgyakat (kapu, erkély, ablakfülke, vízköpő és 2 ablak) kapunk. A sima kiadással egy időben, azaz március 23-tól lesz elérhető.

Napvilágot látott egy friss videó is, amelyben Bruce Shelley a fejlesztők oldaláról ezúttal az újonnan bevezetett Victory Pointokról beszél, természetesen sok-sok játékbeli jelenettel megtámogatva.
#tv#
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 4 hónapja és 16 napja

Kiváncsi leszek hogy milyen lesz, legjobb szerintem a 3 voltmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja