Super Street Fighter IV: Törésteszt

2009. november 04.
2.8471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Street Fighter rajongók igazán el vannak kényeztetve, hiszen a tavaly megjelent Street Fighter IV az elvárásoknak megfelelően szerepelt, de akkoriban még nem gondoltuk volna, hogy ez a rész is kismillió alcímmel és változattal kerül a játékgyártás futószalagjára.

Ennek első bizonyítéka a hamarosan megjelenő Super Street Fighter IV, amely a negyedik epizód egy továbbgondolt változata. Emlékeztek még az SSFII azon részére, amiben adott idő alatt kellett egy járművet atomjaira bontani? Úgy néz ki, hogy a készítők hiányolták ezt a módot, hiszen a legújabb részben visszatér sokak kedvenc autópusztító aljátéka.

Azon túl, hogy ismét tönkreverhetünk megannyi parkolóban felejtett gépkocsit, egyéb információk is napvilágot láttak. Kezdésnek ott a visszajátszás lehetősége, amivel a legjobban sikerült meccseket kielemezhetjük, illetve megörökíthetjük az utókornak. A Team Battle karakterszámát is megemelték, hiszen az eddigi 2-2 karakter helyett immáron 4-4 harcost választhatunk magunknak ebben a módban. További érdekesség az Endless Battle megjelenése, ahol maximum nyolc játékos mutathatja meg egy bajnokság keretein belül azt, hogy ki is az utcák legerősebbje.
Street Fighter IV az elvárásoknak megfelelően szerepelt, de akkoriban még nem gondoltuk volna, hogy ez a rész is kismillió alcímmel és változattal kerül a játékgyártás futószalagjára.'>
4 hozzászólás

Yoyo

15 éve, 7 hónapja és 22 napja

Pedig jó móka volt az, legalább megtörte egy kicsit a bunyozást. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.. A mortalban is szerettem a fa-karatét röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 22 napja

Jó lesz az azért. Ez volt benne a bónuszpontgyűjtő. Kell az.

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 22 napja

akkor te kilogsz a sorbolnyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 22 napja

Na ez nekem egyáltalán nem hiányzott belőle.mosolygó smiley

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja