Super Street Fighter IV, Lost Planet 2 és MotoGP 09/10 DLC-ket jelentett be a Capcom

2010. április 21.
2.0551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újfent egy letölthető tartalmakról szóló hír, ma már a negyedik a sorban.

Jelenleg a Capcom a ludas, akik saját expójukon nem csak két új videojátékot, hanem néhány már megjelent, illetve megjelenő cím letölthető bővítményéről is lerántották a leplet. Ők a Super Street Fighter IV, Lost Planet 2 és MotoGP 09/10, lássuk sorban, melyikről mit tudunk. Kezdjük az arcade verekedős játékok nagyágyújával, a negyedik Super Street Fighterrel. Aki ugyanis megvásárolja a játékot, már június 15-én megkaparinthatja hozzá az első komolyabb bővítményt!

Ez lesz a Tournament Mode DLC, amely nem szorul különösebb magyarázatra, hiszen nevében hordozza tartalmát, ugyanakkor a sorban lesz egy másik bővítmény is, méghozzá még a megjelenés előtt, a Super Challengers 1 Pack, amely április 27-én lát napvilágot, belsőségeit tekintve pedig egy Hakan, Makoto, Guy, Dudley és Dee Jay kosztümöt ad a felhozatalhoz.

A Lost Planet 2 esetében sajnos már nem voltak ennyire kreatívak az illetékesek, ugyanis a május 18-án esedékes megjelenést követően az alkotáshoz egy Map Pack 1 nevezetű csomag érkezik, méghozzá a Helix és a Back to the Island csataterekkel a fedélzeten. Mindkét DLC esetében igaz, hogy azokra a platformokra érkeznek, amelyekre alapjátékuk megjelent.

Ez elmondható a MotoGP 09/10-ről is, amelyről már korábban is tudtuk, hogy komoly tartalmi bővítések várhatók hozzá. A Capcom szerint az első egy olyan frissítés kezdő darabja lesz, amely több versenyzőt és az új évad néhány pályáját hivatott a felhozatalhoz tenni. Jól hangzik!

nincs még hozzászólás

Lost Planet 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profilja