StarCraft: First Contact: Rajongói kisfilm

2009. július 04.
4.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Elenyésző azon videójátékok száma, amelyekből komoly mozifilm készül.

Szerencsére, tehetjük is hozzá rögtön, hiszen a vászonra vitt adaptációk ritkán hozzák a játékok minőségét, és mind a fanoknak, mind a moziba csak véletlenül betévedőknek okoznak egy-egy kellemetlen estét. Ezzel szemben az egyáltalán nem szokatlan, hogy egy adott alkotás iránt ízig-vérig rajongó csapat minimális költségvetéssel, közemberek számára is könnyen elérhető technikával forgat/készít a játékhoz kapcsolódó filmet. Ezek közös jellemzője, hogy játékidejük ritkán lépi túl a 10 percet, viszont hatalmas lelkesedés hatására születnek meg.

Ebbe a kategóriába sorolhatjuk a lent látható StarCraft: First Contact című mozgóképet is, amelyik a StarCraft Legacy rajongói oldal és a Tractor Media közös gyermekeként június utolsó napján került ki az internet forgatagába, ahol aztán szinte pillanatok alatt elismerő szavak és virtuális vállveregetések százait gyűjtötte be. Nem érdemtelenül, ugyanis meglehetősen hangulatosra sikeredett a terranok és a protossok első találkozását megörökítő kevesebb mint 3 perces rövidfilm.

Az időpont 2499., a helyszín pedig a Chau Sara bolygó és a körülötte lévő űr. A StarCraft univerzumot jól ismerőknek bizonyára nem cseng idegenül ez a név, hiszen jelentősége megkérdőjelezhetetlen. Az emberek által benépesített planéták közül ezt fertőzte meg először a Zerg, a Protoss Conclave pedig Tassadarra (ismét egy régi ismerős) bízta a bolygó megtisztítását, aki ezt végre is hajtotta, ahogy ezt a lenti alkotásban meg is tekinthetitek képekben. Érdemes!
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

ÉS EZT ÁTLAG MODDEREK CSINÁLTÁK!!!!

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

jó a film

válasz erre

marco

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Überbrutál!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja