S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat: Február 5-én érkezik Európába

2010. január 06.
2.4691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jó hír a csernobili radioaktív kaland szerelmeseinek! Az illetékesek ugyanis bejelentették, hogy már miután a fél világ hivatalosan is játszik az új S.T.A.L.K.E.R.

epizóddal (német területeken, Oroszországban), az európai angol régiókba tartozó játékosok egészen pontosan február 5-én kapják kézhez az alkotás példányait, három nappal később az amerikaiak változataitól. Az eddig ismeretlen megjelenési dátumnak csak örülhetünk, hiszen a Clear Sky epizóddal előzményt mesélő sorozat végre ott folytatja a történetet, ahol a mára már klasszikus első rész befejezte.

Ha nem készül magyarítás a játékhoz - reméljük az ellenkezőjét - akkor tehát ebben az időpontban lesz érdemes felkeresni a boltokat, ahol ha nem is, a jobb digitális disztribúciós rendszereken biztosan kapható lesz ebben az időpontban az alkotás. A vadonatúj történet mellett a játék egyenesen a halott városba, Pripyat-ba repít minket, és ha eddig nem derült volna ki, története is köré épül majd fel, mindez felturbózott grafikus motorral, rengeteg újdonsággal, és hosszú-hosszú órákat igénylő játékmenettel párosítva. Ha még nem tettük volna meg, nyissuk fel szépen naptárunkat, és február 5-ét is jelöljük meg ünnepnapként, akkor érkezik ugyanis a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat...
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 20 napja

nagyon tecik minden

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 hónapja és 24 napja

Hali a call of p. nagyon zsir,már nyomom magyarul

válasz erre

Lac

11 éve, 8 hónapja és 26 napja

Februárban nyaralunk Magyarításnak örülnék, a Clear Sky is állati jó lett magyar szinkronnal

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaYanez profiljarDAVE profiljaElisorne profiljaManiac profilja