Split/Second: Befutott a PC-s demó

2010. május 22.
2.4381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Korábban már többször is megemlítettük, hogy a május - egyebek mellett - az arcade autós játékok hónapja lesz, hiszen egy héten belül látja meg a napvilágot a kategória két szépreményű tagja, a Blur és a Split/Second.

Utóbbi van kicsivel jobb helyzetben, hiszen pár nappal korábban rajtol el, ami döntő lehet a vásárlók pénztárcájáért vívott öldöklő küzdelemben. A Split/Second tegnap, azaz pénteken kapta meg az indulási parancsot Európa nagyobb részén, hazánkban előreláthatóan május 28-tól lehet megvásárolni, míg amerikai felebarátaink már kedd óta nyüstölhetik.

Az Xbox 360-al rendelkező tábor nagy része április végén már valós képet kapott arról, hogy milyen is a produktum, hiszen a Black Rock Studio egy kipróbálható változattal kedveskedett nekik. Szerencsére a PC-sekről sem feledkeztek el, és noha nem hangsúlyozták ki annyira, hogy a nemzetközi sajtó visszhangozzék tőle, erre a platformra is összedobtak egy demót, amelyet a teljes játékkal egy időpontban nyújtottak át a közönségnek. Innen tudjátok lerántani a nagyjából 1 GB-os anyagot, amely a tutorialt és az Airport Terminal nevezetű pályát tartalmazza. A kezeink közé vehető automobilok számát gondosan elhallgatták, de meg lennénk lepődve, ha 2-3-nál nagyobb lenne a számuk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja