Spider-Man: Shattered Dimensions: Ilyen néven készül az új Pókember játék

2010. március 17.
8.8091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány héttel ezelőtt olyan eseményeknek lehettünk szem és fültanúi, amilyennel nagyon ritkán találkozhatunk a játékvilágban, lévén az Activision saját maga bírálta az általa készített Pókemberes játékokat, miszerint azok egytől egyig kritikán aluliak, tehát rosszak voltak.

Mégis amiben pénz van, abban bizony pénz van, a Spider-Man név pedig bármilyen terméken is legyen, eladható, az Activision pedig úgy gondolta, hogy éppen itt az ideje megrázni a licenc zsákját, és kihullajtani belőle néhány plusz dollárocskát.

Történt ugyanis, hogy a GamePro magazin borítóján feltűnt egy játékcím, amely egy vadonatúj Pókemberes játékról árulkodik számunkra, és a Spider-Man: Shattered Dimensions címet kapta a keresztségben, ám mivel az újság belsejébe még nem volt lehetőségünk belepillantani, ezen kívül mást sajnos nem tudhatunk róla. Mivel manapság nem készül egyetlen ilyen témájú film sem, az adaptáció lehetőségét elvethetjük, és felvetődik az a költői kérdés, miszerint az Activision talán szeretne egy derekas Spider-Man alkotást készíteni, amely végre méltó lenne a névhez. Reméljük mindez hamarosan kiderül, addig is íme a bizonyíték, az alábbi képen magatok is meggyőződhettek az új Spider-Man játék címéről, amit reméljük a bejelentés, illetve a konkrét információk követnek még ma!


Spider-Man: Shattered Dimensions: Ilyen néven készül az új Pókember játék - 2. kép


1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nagion vices jo feleeeeeeeeeeee

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja