Shuhei Yoshida: A Sony nagyon jól tudja, hogy komoly igény van a Team ICO Collection-re

2010. július 02.
1.7441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amióta megjelent a God of War-sorozat első két epizódját HD kollekcióba tömörítő csomagocska, a Sony nehéz helyzetben van, ugyanis pletykák sokaságaira kell reagálniuk szinte naponta, a fanatikusok ugyanis megállás nélkül gyártják az elméleteket, figyelnek minden apró jelzésre, hogy mi lesz a soron következő kollekció középpontjában.

Annyi már biztos, hogy idén jön a megszépített Sly Cooper gyűjtemény, illetve arra is mérget vehetünk, hogy a jövőben lesz még ilyen kezdeményezés, de, hogy pontosan melyik PlayStation 2-es alkotást, illetve sorozatot a középpontba állítva, az egyelőre kérdéses.

A legtöbb pletyka, illetve már megerősítésnek is megfelelő szóbeszéd egyértelműen a Team ICO Collection köré csoportosult, amelyben a Shadow of the Colossus és az ICO felújított, HD-be ültetett kinézetű változatai kerülnének. A Sony eddig távol tartotta magát a pletykák kommentálásától, a cég egyik vezére, avagy Shuhei Yoshida viszont végre megszólalt a témában, és elárulta, cége tisztában van azzal, hogy nagy az igény a Team ICO Collection-re. Yoshida állítása szerint a God of War kollekció megjelenése után a rajongók komolyan elkezdték bombázni őket, hogy milyen alkotásokat látnának szívesen ilyen formában, és a fentebb említett két alkotás toronymagasan vezette a listát. A fanatikusok akarata pedig szent és sérthetetlen, így egyre biztosabbra vehetjük, hogy hamarosan bejelentésre kerül végre a Team ICO Collection.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXelosz profilja