Shuhei Yoshida: Év végére várható, hogy végleges nevet kapjon az NGP

2011. február 13.
2.4241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár már a januárban megtörtént leleplezéskor tudtuk, hogy a Sony frissen bejelentett hordozható konzolja, avagy az NGP mindösszesen csak egy kódnév - ezért is használjuk mi is a legtöbb esetben a PSP2 elnevezést -, úgy tűnik, hogy néhány érthetetlen újságíró képtelen ezt felfogni.

Így történhetett meg, hogy az Edge magazin srácai egy interjúban feltettek a Sony vezérének egy ezzel kapcsolatos kérdést, amelyre Yoshida meglepő nyugodtsággal válaszolt, és így a már ismert információk mellett kiderült, mikor tudhatja meg a nagyvilág az NGP végleges elnevezését.

"Nos, az NGP egy kódnév, amelyet 2008 óta használunk. A konzol végleges nevét várhatóan valamikor az idei esztendő végén fogjuk bejelenteni." - mondta mindezt Yoshida a magazin számára. Így tehát várhatóan vagy a boltokba kerülés előtt közvetlenül rántja majd le a Sony a leplet a PSP2 végleges nevéről, vagy idén már nem kerül a polcokra a kis masina. Konkrétumot sajnos még egyik eshetőséggel kapcsolatban sem tudunk, de biztosan még az idén már meglesz az NGP végleges neve is.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 25 napja

Rohadtul le fognak maradni megint a Nintendohoz képest emiatt...

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 25 napja

én is nyárra számítottam rá.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nemár. Azt hittem sokkal hamarabb kijön.wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja