Sacred 2: Fallen Angel GC 08 trailer

2008. augusztus 21.
3.0041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sok újdonság nem maradt a Sacred 2-ről, amit leránthattak volna a GC-n, azért egy hangulatos kis videót sikerült összehozniuk.

Már egy korábbi hírben értesültünk róla, hogy a játékban a zenei aláfestést az über-király német Blind Guardian metal zenekar fogja húzni. Most meg is hallgathatjuk a trailerben a főcímzenét, ami olyan hangulatot ad a kis filmecskének, hogy az embernek rögtön küzdeni támad kedve. Igen, ilyen zenék kellenének a játékokba!

A videóban láthatunk képeket a játékból, mind a single player, mind a multiplayer részből. Az RPG műfajt erősítő játék, a hagyományos hack n slash játékmenetet fogja tovább szépíteni ahol lehetőségünk lesz vagy gonoszkodva vagy jófiúként bejárni a nem éppen kicsinek nevezhető, gyönyörű fantasy környezetet. A PC-re októberben, míg konzolra novemberben érkező játék már most hatalmas rajongó tábort tudhat magáénak, azonban amíg nyál-csorgatva várunk a megjelenésig, nézzétek meg párszor a ma leközölt videót. Még nagyon-nagyon sok ilyet kérünk szépen!

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja