Régiófüggetlen lesz a Ghostbusters amerikai kiadása

2009. június 09.
1.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem pakol régiózárat az Atari az amerikai Ghostbusters játékokra, ami örömhír az európai Xbox 360 tulajdonosoknak, bátran lehet importálni a tengerentúli NTSC verziókat.

Erre azon egyszerű okból kifolyólag lesz szükség, mert korábban az Atari kivonulásának bejelentése előtt a Sony vette át a PAL-os régióban a Terminal Reality játékának kiadási jogait saját konzoljain, így a PlayStation-re szánt változatok időleges exkluzivitást élveznek majd.

Az Xbox 360-as változatot valamikor az év vége felé fogják csak kiadni az öreg kontinensen, viszont akik nem szívesen várnák ki a több hónapos csúszást, nyugodt szívvel importálhatnak a június közepén polcokra kerülő amerikai kiadásból, hiszen azok nem lesznek régiófüggőek, erősítette meg az Atari, tehát az európai rendszerű gépeken is ugyanúgy elfut majd a lemez és ily módon kiküszöbölhető a kínos várakozás. Jó hír ez, tessék örvendezni, kérem szépen. Azt azért hozzátennénk, hogy nem is sejtettünk régiózárat a Ghostbusters-en, de a hivatalos forrásból származó információk végérvényesen tisztázták a kérdést, jöhetnek az amerikai korongok.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja