Pro Evolution Soccer 2009: Október 17.-én, UEFA Champions League módozattal

2008. szeptember 11.
5.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A KONAMI a mai napon bejelentette, hogy a sokak kedvenc futballszimulátora, a Pro Evolution Soccer 2009 október 17.-én kerül hivatalosan forgalomba Európában, PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon.

A további verziók más-más dátumozással érkeznek majd. A PlayStation 2-es átirat az októberi hónap végén, 30.-án kerül a polcokra, melyet a PlayStation Portable-ös kivetülés követ a sorban november 6.-án. Utoljára pedig a Nintendo Wii átirat mutatkozik be, ám csak valamikor a következő esztendőben.

A Konami örömmel jelenti továbbá, hogy megszületett az egyezség, sikeresen liszenszelték négy éves időtartamra az UEFA Champions League jogait, így a játékban helyet kap az európai futball élet legnagyobb hivatalos bajnoksága is. Két neves klubcsapat már biztosan felvonul az idei Pro Evolution Soccer-ben.

Nevezetesen a Manchester United és a Liverpool FC, sőt, ez utóbbi csapat hivatalos játékává lépett elő a KONAMI focija. (Official Football Video Game of Liverpool FC) Ennek értelmében a japán játékgyáros például bármikor hozzányúlhat a csapat logójához promóciós célokkal.

Hogy az ellentábor se maradjon kedvező hírek nélkül, örömmel adjuk hírül, hogy a FIFA 09 játszható demója ma debütál a PlayStation Store-on és az Xbox LIVE-on egyaránt. Most pedig tekintsétek meg a Pro Evolution Soccer 2009 UEFA Champions League videóját.

#tv#
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 23 napja

A DEBRECENI VSC VEL JÁCCHATUNK HAJRá LOKI!!!!!!!4
menő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 napja

nem jó

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 16 napja

sztem nem rossz!!!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja