PCI-os Radeon HD 5450 a HIS kínálatában

2010. december 26.
2.8171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Advanced Micro Devices kizárólagos grafikus gyorsító partnereként ismert Hightech Information System (HIS) bejelentette, hogy újabb belépő szintű, DirectX 11-es videokártyával gazdagodott a termékpalettája.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az AMD ATI Radeon HD 5450-es modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig HIS 5450 Silence 512MB DDR3 PCI típusjelzéssel fog felbukkanni (H545H512P gyári modellszám). A gyorsító különlegessége, hogy a gyártó az alaplapok hagyományos PCI foglalatába tervezte.

A videokártya egy alacsony profilú nyomtatott áramkörrel rendelkezik, a hűtéséről pedig egy egyetlen kártyahelyet elfoglaló, passzív hűtőrendszer gondoskodik, így ezeknek a paramétereknek köszönhetően ideális választást jelenthet a HTPC (Home Theater PC) rendszerek tulajdonosainak is. Az új HIS 5450 Silence 512MB DDR3 PCI 40nm-es grafikus feldolgozója 80 darab Stream processzort, 8 darab textúrázó egységet, 16 darab Z/Stencil ROP és 4 darab Color ROP egységet tartalmaz, az 512 MB DDR3-as videomemóriát pedig egy 64 bites adatsínen keresztül érheti el.

A GPU teljesítményét 650MHz-re hangolták be a mérnökök, az előbb említett 64bit-es DDR3 memóriarendszer pedig az 1000MHz-es effektív frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított egy darab hagyományos D-Sub VGA, egy DVI és egy HDMI kimenet biztosít csatlakozási lehetőséget. A grafikus vezérlő természetesen rendelkezik teljes körű DirectX 11, OpenGL 3.2 és OpenCL támogatással, amiket az Advanced Micro Devices Stream, a második generációs Unified Video Decoder (UVD 2), az Accelerated Video Transcoding (AVT), valamint az Avivo HD technológiája egészít ki. Az új HIS 5450 Silence 512MB DDR3 PCI már megtalálható a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában 95$ körüli áron.


PCI-os Radeon HD 5450 a HIS kínálatában - 2. képPCI-os Radeon HD 5450 a HIS kínálatában - 3. kép

3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 12 napja

Jólenne ha adnátok egy linket honnan szerezhetek iet

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja

skyman írta:
Hát nem tudom nekem olyan kis "semmienek" tünik
A mai videokártyák legtöbbjén hatalmas hütök vannak szinte akkora mint egy fél gépház
Ez meg azokhoz képest semmi
Mert ez a VGA tényleg nem arra való,hogy fullos 3D-s game-ket futtass mert a PCI sin amúgy sem lenne rá elegendő

válasz erre

skyman

11 éve, 10 hónapja és 11 napja

Hát nem tudom nekem olyan kis "semmienek" tünik
A mai videokártyák legtöbbjén hatalmas hütök vannak szinte akkora mint egy fél gépház
Ez meg azokhoz képest semmi

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt