Advertisement

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising: Nem lesz több letölthető tartalom

2010. február 17.
2.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Viszonylag hamar kimerültek a Codemasters tartalékai az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising esetében, lévén néhány apróságot bővítő DLC kivételével nem sok extra tartalom érkezett a tavalyi év egyik legjobb háborús FPS játékához.
 

Aki pedig csak ezek után várja a nagy durranást, az sajnos csalódni fog, Ian "Helios" Webster, avagy a Codemasters community menedszere ugyanis a hivatalos fórumon elárulta az érdeklődőknek, hogy a csapat nem tervez további tartalmi bővítményeket a játékhoz.

Indoklás sajnos nincs, azonban azt biztosra vehetjük, hogy nem a játék bukása áll a dolog mögött, hiszen szinte minden platformon kiváló pontszámokat kapott a kritikusoktól, illetve a kasszáknál is jól teljesített. Az Overwatch DLC-vel tehát lezárult a Dragon Rising támogatottsága, a tapaszokat és letölthető bővítményeket készítő emberkéket pedig feltehetően egy új projekthez csoportosítják át. Talán éppen az Operation Flashpoint 3 miatt van ez a nagy sietség? Netán a tegnapi napon felfedett, a Black megalkotójával készülő újabb FPS játékhoz kell több munkaerő? Meglátjuk, mindenesetre a második Operation Flashpoint nem kap további bővítményeket, ez már szent és sérthetetlen.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja