Októberben érkezik az Empire Total War Gold Edition

2010. szeptember 03.
3.3441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sega hivatalosan is hírül adta, hogy idén október 19-én megjelenik az Empire Total War Gold Edition című csomag, amely magába foglalja az Empire Total War és a Napoleon Total War című szoftvereket.

Az Arany Kiadáshoz 50 dolláros áron férhetünk majd hozzá és tartalmazni fogja az összes olyan DLC-t, amely korábban már megjelent a két produktumhoz, így bátran leszögezhetjük, hogy a stratégiai játékok szerelmesei egy olyan igazi, exkluzív kiadású termékhez juthatnak hozzá a pénzükért cserébe, amely garantáltan hosszú órákra a számítógép monitora elé szögezi őket.

A pakk megvásárlásával számos letölthető tartalomhoz férhetünk majd hozzá, például a keleti régió elit egységeihez, a nyugati államok szövetséges csapataihoz, Amerika elit egységeihez, az Empire: Total War globális háborúkampányaihoz és a többi. Ezen kívül a kiadványban elérhető lesz a The Peninsular Campaign, a Coalition Battle Pack és a Napoleon: Total War-hoz tartozó elit hadsereg. A népszerű Total War játéksorozat következő epizódja az ősi Ázsiába kalauzolja el a felhasználókat. A The Creative Assembly csapata már teljes erőbedobással dolgozik a Shogun 2: Total War című alkotáson, amely 2011-ben fog megjelenni PC-re.


Októberben érkezik az Empire Total War Gold Edition - 2. kép



Októberben érkezik az Empire Total War Gold Edition - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja