Októberben több béta teszt is indul a Call of Duty: Black Ops - Cold War-hoz

2020. szeptember 23.
1.9431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision bejelentette, hogy az október már határozottan a Call of Duty: Black Ops - Cold War-ról szól majd, hiszen bár a játék csak novemberben jelenik meg, azonban a bétákat már egy hónappal korábban elindítják.

Sőt mi több, októberben két hétvégét is kijelöltek erre a célra, és összesen négy időpontot kell megjegyezniük a rajongóknak, közülük az első rögtön október 8. és 9. lesz, amikor a PS4-es early access indul el, amit október 10. és 12. között a tényleges, minden PS4-felhasználónak elérhető nyílt béta követ majd.

A második hétvége aztán már a crossplay béta lesz. Ez október 15. és 16. között zajlik le, így a PS4-es nyílt béta mellett early access-ben már kipróbálhatják az alkotást a PC-s és Xbox One-s felhasználók is, míg október 17. és 19. között minden platformon megnyílnak végre a kapuk mindenki előtt.
Call of Duty: Black Ops - Cold War-ról szól majd, hiszen bár a játék csak novemberben jelenik meg, azonban a bétákat már egy hónappal korábban elindítják.'>
2 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 9 hónapja és 21 napja

Ez a játék messze nem éri el azt a perverziót, amit az MW. Az animációk vagy a hangok... Ahogy először tolod a multit és meghallod a precision airstrike-ot, de az AK47 is olyan gusztustalanul durrog, hogy már csak azért megéri használni. Ebben meg kis airsoft cucc lett az ak (igen, így kicsivel írva! röhögő smiley). Az SBMM-t hibáztatják sokszor az MW-ben, de itt meg tömeges öngyilkosságokat követtek el az alfában, nem vicc! Kíváncsi leszek a bétára, de radikális változás nem lesz. Sniper elvileg gyengítve lesz, ami jó hír, mert baromi könnyű volt az alfában. Amiért kevésbé idegesítő, mint az MW az az, hogy a C4 egy f.s, a gránát egy f.s, nem rohangál minden hülyegyerek rakétavetővel és a shotgun sem OP (viszont használható, nem rossz), de itt meg mintha könnyebb lenne a scorestreak, mert halálnál nem veszik el. Nem érzem úgy, hogy bármit kijavítana, amiben az MW rossz volt, csak épp máshogy működik, szóval nem MW 2.0, hanem azt kérdi "mi a f.szom az az MW?". röhögő smiley A combined arms-ot viszont élveztem, lassú és könnyű. Szerintem kell a 6v6 mellé valami nyugisabb is és ez az.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 9 hónapja és 21 napja

Nyílt bétát biztos tolom majd!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops - Cold War
22.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja