November 24-én várható PlayStation Network-re és Xbox Live-ra a Crazy Taxi

2010. október 14.
1.6811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega csapatával kapcsolatban néhány hónappal ezelőtt napvilágot látott egy pletyka, miszerint néhány klasszikus Dreamcast címet átdolgozva és felújítva újra megjelentetnek az Xbox Live és a PlayStation Network kínálatában.

A szóbeszéd hamar hivatalossá érett, jelenleg pedig ott tart a történet, hogy a Sega a mai nap reggelén bejelentette, november 24-én már tölthető is lesz a valamikori közkedvelt konzol, a Dreamcast egyik újabb gyöngyszeme, avagy a Crazy Taxi.

A dátum az európai megjelenést takarja, a tengerentúlon ugyanis egy nappal korábban már birtokba vehetik a játékosok a programot, ami az Xbox Live-ról 800 MS pontért, míg a PlayStation Network-ről 8 euróért cserébe lesz megvásárolható. A klasszikus egyébiránt 720p felbontásban és 16:9-es képarányban is játszható lesz, így tehát nem csak egy egyszerű újra kiadásról, hanem egy kis grafikai tuningról is beszélhetünk. Kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen kiválóságokat szerezhetünk még be ilyen formában a legendás Dreamcast-korszakból.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 14 napja

Crazy Taxi az nagyon beteg játék, mint ahogy a neve is mutatja. De azért 8 eurót nem fizetnék érte.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja