NHL 09: Tizenketten, tizenkét konzolon egy időben...

2008. augusztus 07.
4.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az EA Sports szeptember 11.-én előáll a legújabb NHL felvonással, amelynek legnagyobb újítása minden bizonnyal a 12 résztvevős multiplayer szekció lesz, hiszen korábban ehhez hasonló módozatban soha sem vehettünk részt.

A dolog lényege annyi, hogy a világ bármely pontján légy is, csatlakozni tudsz a neten keresztül egy csapathoz, amelynek virtuális játékosait egytől-egyig egy másik ember irányítja majd. Ezt nevezik kooperációnak, amelyre ilyen formában, NHL játékban még nem volt korábban példa.

Közeleg a játék megjelenése és ahogy az már csak ilyenkor lenni szokott, előkerülnek screenshot-ok, mozgóképek, promóciós videók, és ehhez hasonlók. Mivel mozgásban még nem volt alkalmunk bemutatni Nektek a PlayStation 3-ra, Xbox 360 és PC-re érkező NHL 09-et, ezért most gyorsan letudjuk ezt is, egy fejlesztői kommentárral egybekötve a dolgot.

David Littman, a játék producere mesél néhány szóban a 12 személyes multiról (6 Vs. 6 Team play), mialatt pörög a képernyőn némi éles akció. Ezenfelül újabb csapatok debütálására is számíthatunk az orosz, a cseh és a német elit ligákból.

A videóban látni némi framerate problémát fel-felbukkanni, belassul időnként a téma, ez egy régi-régi hátulütője az EA sportjátékainak. Ezt javítani mostanra sem tudták. Sokakat nem zavar, én falnak tudnék rongyolni tőle, de ettől függetlenül a fantábort maradéktalanul kielégíti majd. Hozza a kötelezőt és annál egy kicsivel többet.

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ezt az egy ember egy csapatban sztorit a FIFA már felfedezte, vagy tévednék? Mert ha igen, ez nem újdonság akkor, max annyira, hogy bőr helyett a korongot kell kergetni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja