Nem lesz demó változata a Dead Space-nek

2008. október 11.
1.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Már az ajtónk előtt toporog a Dead Space, hiszen pár napon belül napvilágot lát a végleges változata Xbox 360-ra és PS3-ra, majd újabb pár nap múlva PC-re is.

Ez mindenképpen örömteli, hiszen az ősz (és az év) egyik legnagyobb durranása kerekedhet Isaac Clarke mérnök borzalmakkal teli kalandjaiból. A problémát mindössze az jelenti, hogy hogyan alakítsuk úgy a napjainkat, hogy minél több időt tudjunk tölteni az Ishimura fedélzetén. Egy igazi gamer szerencsére rutinból megoldja az ilyen eseteket.

Pár évvel ezelőtt még ezek a percek (a megjelenés előtt 3-5 nappal) voltak azok, amelyekben a fejlesztők kipróbálható változatot nyújtottak át a játékosoknak, akik ez alapján el tudták dönteni, hogy áldoznak-e anyagi keretükből az adott alkotásra vagy sem. Ez a jó szokás azóta eltűnt, és egyre kevesebb demóval kedveskednek nekünk a stúdiók.

A Dead Space körül szorgoskodó arcok (pontosabban az őket irányító még nagyobb arcok) is beálltak a sorba, és kijelentették, hogy nem lesz tapasztalatszerzésre alkalmas változata gyermeküknek. Az így megmaradt erőforrásokat inkább arra használják fel, hogy az utolsó pillanatig tökéletesítgessék a játékot. Az álláspontjuk valamilyen szinten érthető, de elég szomorú ez a tendencia.
3 hozzászólás

alphadog20

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nagyon jó játék legjóbb horror játék szerintem idén

válasz erre

marco

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Vendég írta:
Biztos Nagy kaki lesz
Nem az. Nagyon komoly játék.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 27 napja

Biztos Nagy kaki lesz

válasz erre
Dead Space
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljaManiac profilja