Motorstorm: Pacific Rift: Jönnek a DLC-k

2008. szeptember 05.
1.6621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Idén ősszel a Motorstorm is megkapja a kiérdemelt folytatását, amelyhez ismételten érkeznek majd a szavatosságot megnövelő, extra, letölthető tartalmak.

Az Evolution Studios off-road nagymenője új terepre téved, ahol számos, korábban ismeretlen veszélyforrás leselkedik a gyanútlan racer-ekre. A forró lávafolyamok, a sűrű bozontos, a túlhevülő motorok, valamint a megtermett Monster Truck-ok mind-mind potenciális veszélyforrások lesznek.

Az első epizódhoz érkeztek korábban bővító pack-ok, amelyekben plusz lokációk és járművek kaptak helyet. A folytatáshoz úgyszintén érkezni fognak DLC-k, tudtuk meg az Evolution Studios egyik arcától, Nigel Kershaw-tól. Részletekbe nem bocsájtkozott az uraság, de azt határozottan megerősítette, hogy már tervezgetik a játék szavatosságát megnővelő, letölthető tartalmak megjelentetését.

Gyaníthatóan ismét a pályák illetve a járműpark verdáinak számát fogják első körben megfejelni, de ebben a pillanatban semmit sem tudunk biztosan. Nigel Kershaw annyit üzent, hogy érdemes lesz rátapadni a PlayStation Store-ra és szorgosan monitorozni az érkező újdonságokat. Úgy lesz.
nincs még hozzászólás

MotorStorm: Pacific Rift
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja